SAJTÓKÖZLEMÉNY

Sajtóközlemény

 

 

Az ATSK Szeged sportegyesület szabadidős asztalitenisz programokat szervezett 10 hónapon keresztül a „Szemléletformálás testi-lelki egészségmegőrző asztalitenisz programmal Tarján városrészben” projekt keretében.

 

A TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1341 azonosító számú projekt Szegeden, Tarján városrészben valósult meg. Elsődleges célcsoportja az egyesület szolgáltatásait eddig is igénybe vevő lakosság volt, diákok, felnőttek és fogyatékkal élők egyaránt. Az ATSK Szeged sportegyesület olyan komplex programot dolgozott ki és valósított meg, amely minden résztvevő számára megfelelő mozgást és elméleti ismeretanyagot biztosított az egészséges életmód kialakításában. A programelemek egymásra épültek, egyaránt érintették a lelki és a testi fizikai egységet, valamint az egészséges táplálkozást is. A pillanatnyi állapotváltozáson, javuláson túl a program fő célja volt a szemléletformálás, szemléletváltás.

 

A projekt 2013.09.01 – 2014.06.30. között valósult meg, 8.594.950.-Ft támogatási összeg felhasználásával, az alábbi aktivitások mentén:

 

  1. Szabadidős játéklehetőség szervezése felnőtteknek és diákoknak.

 

  1. Szabadidős felnőtt és diákversenyek szervezése.

 

  1. Szabadidős Asztalitenisz Csapatbajnokság lebonyolítása.

 

  1. Egészségterv készítése.

 

  1. Egészségnap szervezése. Egészségügyi állapotfelmérés.

 

  1. Klubfoglalkozások megtartása 2014. január, február hónapban.

 

  1. Előadás „Egészséges életmód – sport” címmel.

 

A projekt megvalósításával kapcsolatos bővebb információ a www.atsk.hu honlapon található, illetve továbbra is várunk minden kedves érdeklődőt programjainkon, akik szeretik a sportos kihívásokat, és egy egészségtudatosabb életvitelre vágynak.

 

A projekt az Új Széchenyi Terv keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Vélemény, hozzászólás?