Sportfoglalkozások

Sportfoglalkozások

 

Olyan asztalitenisz foglalkozás, amelyet a résztvevők 10 hónapon keresztül heti rendszerességgel egyéni, vagy csoportos formában űzhetnek.

Felnőttek részére kedden és csütörtökön 17-18 óráig, fiatalok részére hétfőn és szerdán 15-16 óráig biztosítunk lehetőséget. A foglalkozásokkal szeretnénk minél több embert a rendszeres sportfoglalkozásokra ösztönözni, hogy tudatosítani tudjuk az emberekben a mindennapi sport fontosságát. Az edzéseken a közös bemelegítést követően, egyéni és csoportos játéklehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, edző irányításával, és szakmai útmutatásai alapján. A szabadidős sportolók is gyakran igénylik a konkrét szakmai segítséget a játékuk fejlesztéséhez, még akkor is, ha nem szándékoznak magasabb szinten versenyezni. Ezeken a foglalkozásokon, ezt a lehetőséget is szeretnénk számukra biztosítani. Ebben kulcsszerepe lesz a segítő edző foglalkoztatásának.

Megvalósítás: 2013. szeptember és 2014. június közötti időszakban, heti rendszerességgel

Szeptembertől szabadidős játéklehetőség indul az ATSK Szeged Sportegyesületben felnőtteknek és diákoknak egyaránt!

A foglalkozások időpontjai:

DIÁKOK:           Hétfő, Szerda             15-16 ÓRÁIG

FELNŐTTEK:         Kedd, Csütörtök           17- 18 ÓRÁIG

FENNTARTÁSI IDŐSZAK – 2015

A projekt zárását követően 2015-ben is a fenti időpontokban volt lehetőség a diák és felnőtt szabadidős csoportokban rendszeresen sportolni egyesületünkben. 2014. december – 2015 május, és 2015. szeptember – november közötti időszakban (9 hónap) meghirdettük a szabadidős sportfoglalkozásokat diákok és felnőttek számára, amelyre folyamatosan jelentkeztek a környék iskoláinak tanulói, illetve lakói. Átlagban 12-15 fő jár az edzésekre, amelyet továbbra is Popovics János edző irányít, segítő edzők közreműködésével.

Edző-szabadidős edzés-1 Edző-szabadidős edzés-2 Edző-szabadidős edzés-3 Edző-szabadidős edzés-4 Edző-szabadidős edzés-5

FENNTARTÁSI IDŐSZAK – 2016


2015. december – 2016. május, és 2016. szeptember – november közötti időszakban (9 hónap) meghirdettük a szabadidős sportfoglalkozásokat diákok és felnőttek számára, amelyre folyamatosan jelentkeztek a környék iskoláinak tanulói, illetve lakói. Átlagban 12-15 fő jár az edzésekre, amelyet továbbra is Popovics János edző irányít, segítő edzők közreműködésével.

FENNTARTÁSI IDŐSZAK – 2017

2016. december – 2017. május, és 2017. szeptember – november közötti időszakban (9 hónap) meghirdettük a szabadidős sportfoglalkozásokat diákok és felnőttek számára, amelyre folyamatosan jelentkeztek a környék iskoláinak tanulói, illetve lakói. Átlagban 12-15 fő jár az edzésekre, amelyet továbbra is Popovics János edző irányított, segítő edzők közreműködésével.

FENNTARTÁSI IDŐSZAK – 2018

2017. december – 2018. május, és 2018. szeptember – november közötti időszakban (9 hónap) meghirdettük a szabadidős sportfoglalkozásokat diákok és felnőttek számára, amelyre folyamatosan jelentkeztek a környék iskoláinak tanulói, illetve lakói. Átlagban 12-15 fő jár az edzésekre, amelyet Popovics János nyugdíjba vonulásával már Simon Viktor edző irányított, segítő edzők közreműködésével. edző irányított, segítő edzők közreműködésével.

FENNTARTÁSI IDŐSZAK – 2019

2018. december – 2019. május, és 2019. szeptember – november közötti időszakban (9 hónap) meghirdettük a szabadidős sportfoglalkozásokat diákok és felnőttek számára, amelyre folyamatosan jelentkeztek a környék iskoláinak tanulói, illetve lakói. Átlagban 12-15 fő jár az edzésekre, amelyet Simon Viktor edző irányított, segítő edzők közreműködésével.

Vélemény, hozzászólás?